Waar processen verbeterd moeten worden, kan een frisse kijk van buitenaf wel zo verhelderend zijn. Fellowfield is uw partner voor Interim, Search en Advies:

Interim

Heeft u voor een bepaalde periode versterking nodig voor het oplossen van kennis- en/of capaciteitsproblemen. Bijvoorbeeld bij piekmomenten, afwezigheid van belangrijke functionarissen of bij vraagstukken waarvoor u zelf de expertise niet in huis heeft? Dan is de oplossing er nu met Fellowfield.

Search

Uw organisatie heeft behoefte aan permanente uitbreiding of de invulling van een vrijgekomen positie. Wij bieden u toegang tot een kwalitatief hoogwaardig netwerk van finance professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun carrière.

Advies

Sommige uitdagingen binnen uw organisatie vragen om een projectmatige aanpak en inhoudelijke kennis. Indien dergelijke capaciteit/kennis niet beschikbaar is, kan Fellowfield u helpen doordat wij de projectmanagement rol op ons nemen en ervoor zorgen dat uw project van A tot Z wordt geregeld.

Business lines

Fellowfield helpt organisaties met kennis- en capaciteitsvraagstukken op het gebied van Finance, Risk en Audit. Fellowfield levert daarbij praktische oplossingen en kwaliteit tegen reële tarieven. De dienstverlening van Fellowfield is onderverdeeld in de volgende drie samenhangende business lines:

Finance & Control

Onze professionals ondersteunen opdrachtgevers bij het invullen van (tijdelijke) vacatures van functies als controller tot manager van de afdeling finance & control. Ook voor het opzetten/verbeteren van de planning & control-cyclus, tijdelijke ondersteuning bij jaarrekeningtrajecten of indien er bijvoorbeeld een geheel nieuwe afdeling opgezet moet worden dan bent u bij Fellowfield aan het juiste adres.

Risk & Compliance

Fellowfield helpt organisaties die hun Governance, Risk en Compliance processen, professioneel en dynamisch, willen of dienen te laten voldoen aan eisen opgelegd vanuit wet- en regelgeving, eigen beleid en/of generieke of branche gerichte wet- en regelgeving. Onze professionals zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied en hebben ruime werkervaring in de financiële dienstverlening.

(Internal) Audit

De professionals van Fellowfield kunnen uw organisatie helpen bij diverse audit gerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om jaarrekeningcontroles, IT audits of operational audits. De audit professionals van Fellowfield beschikken door hun Big 4 achtergrond over het vereiste kennis- en ervaringsniveau om uw organisatie direct te kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van diverse soorten audits.