Finance Manager – ‘s-Hertogenbosch

Wij zijn op zoek naar een ervaren Finance professional, die als Finance Manager verantwoordelijk is voor het volledige financiële reilen en zeilen van Amacom – The Amazing Company: een mooi, groeiend, internationaal logistiek familiebedrijf in de consumentenelektronica, in ’s-Hertogenbosch.

Je nieuwe uitdaging
Als Finance Manager bij Amacom ben je, als MT-lid, primair verantwoordelijk voor de volledige Finance & Control kolom binnen deze snelgroeiende organisatie. Je bent business- en sparringpartner voor de CEO, maar staat tevens met de voeten in de klei en bent operationeel betrokken bij alle processen. Door middel van diepgaande financiële analyses ondersteun- en adviseer je de business en ben je actief betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie richting de toekomst. Dagelijkse taken zijn, onder andere:

Optreden als sparringpartner voor de CEO en de overige MT-leden m.b.t. het te voeren financieel beleid;
Het aansturen van een administratief team van 3fte;
Continue focus op, en inzicht in, cashflow, liquiditeit en solvabiliteit;
Business Control (KPI performance analyses, budgettering, forecasting, cost/commercial control, marge analyses, ad hoc analyses);
Optimaliseren van processen omtrent Financial Planning en Analysis;
Voorbereiden en opstellen van de jaarverslagen;
Afhandeling van juridische zaken / contracten;

Jouw profiel
Afgeronde HBO of WO opleiding;
Minimaal 10 jaar relevante werkervaring in Finance & Control en/of accountancy;
Analytisch sterk;
Ervaring in een internationale omgeving;
Ervaring met het sturing geven aan een team;
Je hebt ervaring met het werken met ERP systemen, bij voorkeur SAP;
Affiniteit met Logistiek en Supply Chain;
Je bent pragmatisch ingesteld en een stevige business partner met overtuigingskracht;
Je bent hands-on, maar ook in staat om op strategisch niveau te acteren en te communiceren;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Ons aanbod
Een uitdagende, leidinggevende maar tevens operationele functie binnen een snel groeiende organisatie. Amacom verzorgt voor haar werknemers een dynamische omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een dagelijks verzorgde en gezonde lunch. Een leuk team van collega’s binnen een echt Brabants familiebedrijf, waarin worstenbroodjes, Bossche Bollen en gezelligheid centraal staan.

Je nieuwe werkgever
Amacom verzorgt de dagelijkse inkoop, verkoop en distributie van (voornamelijk) consumentenelektronica voor kleine en grote e-tailers en retailers in de Benelux. Een fulfilment partner voor wie geen vraag te gek is en waar mensen werken die je gewoon kunt opbellen. Het is een groeiende organisatie, maar tevens nog steeds het warme familiebedrijf zoals in haar beginjaren, in 1999. De organisatie wordt gerund en mogelijk gemaakt door een jong, betrokken en bevlogen team dat er alles voor doet om ieder pakket op tijd op de juiste plek te krijgen. Bekijk voor meer informatie het volgende filmpje: www.youtube.com/watch?v=wqqY5szGfgE&feature=youtu.be

Interesse?
Geïnteresseerd in de functie van Finance Manager? Neem dan contact op met Stef van Rijt via telefoonnummer 06-25483518 of stuur een e-mail naar stef@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.