Finance professional – Fellowfield – Nederland

Fellowfield’s consultant-programma biedt jou de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken, maar met de zekerheid van een vast dienstverband.

Je nieuwe uitdaging
Wij vinden oprechte en persoonlijke aandacht belangrijk. Een relatie met Fellowfield houdt in dat wij samen met jou een carrièrepad uitstippelen. Wat is jouw ambitie? Waar wil jij staan over een aantal jaar? Welke opleidingen of cursussen wil je nog volgen? Je wordt hierbij zowel op persoonlijk, als op vakinhoudelijk vlak, gecoacht.

Je gaat een mix van uitdagende opdrachten vervullen als (financial/business) controller, risk manager, reporting specialist of (internal) auditor (Afhankelijk van jouw achtergrond en/of ambitie). Onze opdrachtgevers zijn, met name, de grotere (bekende) corporate ondernemingen, financiële instellingen en (Big4) accountantskantoren.

Naast de directe opdrachten bij onze opdrachtgevers zie je ook de uitdaging in het verder laten groeien van Fellowfield. Je bouwt samen met ons aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en finance professionals, je ziet kansen en handelt daar naar.

Jouw profiel
– HBO/WO diploma
– Minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen audit en/of controlling
– Een resultaatgerichte en commerciële instelling

Het is verder belangrijk dat er een ‘cultuur’ match tussen ons is: je bent energiek en krijgt mensen in beweging. Je hebt een gezonde dosis humor & passie, bent daadkrachtig en leergierig.

Ons aanbod
Je komt werken bij een ambitieuze en snelgroeiende detacheerder op het gebied van Finance. We bieden een uitdagende mix van opdrachtgevers en opdrachten binnen Finance, Risk en (Internal) Audit waardoor jij je kunt ontwikkelen in de richting die jij ambieert.

Herken jij jezelf in deze rol als Finance Professional? Combineer dan nu de opwinding en de afwisseling van uitdagende finance opdrachten met de zekerheid van een vaste baan! Naast een goed, vast salaris word je uiteraard extra beloond voor ondernemerschap door middel van een meer dan interessante bonusregeling! Daarbij kijken we samen naar een passend opleidingstraject om jouw ambities waar te maken.

Interesse?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Tim Eerhart van Fellowfield, op tel. 06-25264616 of stuur een e-mail naar tim@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.