Financial Controller – Den Bosch

By 5 augustus 2019Vacatures

Als Financial Controller bij deze projectontwikkelaar en vastgoedbelegger ben jij de rechterhand van de Manager Finance en vervul je samen met de andere Financial Controller een cruciale rol binnen de organisatie.

Je nieuwe uitdaging
Intern draag je de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden van de jaarrekeningen en publicatiestukken van de groepsmaatschappijen. Daarnaast ondersteun je de Manager Finance bij het verzorgen van diverse rapportages ten behoeve van de directie. Je moet dan denken aan cashflowoverzichten, tussentijdse cijfer- en projectanalyses, etc. Verder ben je bezig met het doen van de bijbehorende aangifte vennootschapsbelasting en BTW en ook verzorg je de tussentijdse verslaglegging.

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van de tussentijdse rapportages van de zelfstandig opererende deelnemingen. Ook ben je aanspreekpunt vanuit de financiële administratie en ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en controleren van de administrateurs.

Jouw profiel
Wij zijn voor deze rol op zoek naar een kandidaat met een afgeronde HBO-opleiding in de richting Accountancy of Bedrijfseconomie. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol als Financial Controller. Heb je dit niet, dan ben je afkomstig van een accountantskantoor en heb je bijvoorbeeld veel klanten in de bouw/vastgoed sector of private equity in je pakket zitten.

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige kandidaat die sterk in zijn of haar schoenen staat. Je gaat werkzaam zijn binnen een informeel familiebedrijf met korte en directe lijnen. Je schakelt snel en makkelijk en je vindt het niet erg om ad hoc zaken op te pakken. Je werkt proactief en neemt veel werk uit handen van de Manager Finance. Verder hou je van een uitdaging om je bijvoorbeeld vast te bijten in financieel complexe kwesties. Als laatste ben je een echte teamspeler en motiveer je op een doortastende manier.

Ons aanbod
Een werkgever die graag meedenkt en waar je zeker uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden kunt verwachten. Ze hebben veel aandacht voor de balans tussen werk en privé echter is fulltime (40 uur per week) wel een vereiste. Verder zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en zou je in de toekomst door kunnen groeien binnen het bedrijf.

Je nieuwe werkgever
Onze opdrachtgever is een snelgroeiende particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ze zijn actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities, (her)ontwikkeling en overnames van participaties in bestaande onroerend goed portefeuilles c.q. vennootschappen.

Het werkterrein strekt zich uit over heel Nederland met een nadrukkelijke aanwezigheid in de Randstad. Ze acteren daar waar zij de beste kansen zien om aantrekkelijk en duurzaam rendement te realiseren tegen aanvaardbare risico’s.

Interesse?
Geïnteresseerd in de functie van Financial Controller? Neem dan contact op met Stef van Rijt via telefoonnummer 06-25483518 of stuur een email naar stef@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.