Interim Opdrachten – Diverse locaties

By 19 september 2018Vacatures

Hieronder tref je het actuele aanbod van onze interim opdrachten aan. Niet alle opdrachten staan vermeld op onze website. De reden hiervoor is divers: soms is dat op speciaal verzoek van de opdrachtgever, soms het gevolg van de snelheid waarmee de vraag wordt ingevuld, etc.

Teamlead Controleteam – Financiële Instelling
Onze opdrachtgever is de independant reviewer voor een groot rentederivatenproject bij een financiële instelling. Het Ontwerp team controleert of de productiestraat gereed is voor scope uitbreidingen binnen de derivatenpopulatie, controleert of aanpassingen aan de diverse processen binnen de productiestraat conform de geldende vereisten zijn ontworpen en doorgevoerd worden.

Achtergrond professional: RA, 7 tot 10 jaar werkervaring, FS klanten

Start: z.s.m.
Looptijd: minimaal 6 maanden, met kans op verlenging
Standplaats: Utrecht

Quant / Econometrist (modelleren) – Financiële instelling
Onze opdrachtgever is de independant reviewer voor een groot rentederivatenproject bij een financiële instelling. Voor dit project zijn we op zoek naar professionals met een kwantitatieve achtergrond die binnen dit project rekenmodellen bouwen en complexe maatwerk dossiers beoordelen en reviewen. Daarnaast reken je compensaties naar klanten door. Voor deze rol zoeken we interim professionals met een achtergrond bijvoorbeeld in de wiskunde, econometrie en/of finance. 3 tot 4 jaar werkervaring. Kennis kennis en ervaring met derivaten/leningen is een pre.

Start: z.s.m.
Looptijd: minimaal 6 maanden, met kans op verlenging
Standplaats: Utrecht

Financial Auditor Busy Season
Voor onze opdrachtgever, een van de Big4, zijn wij op zoek naar een interim financial auditor met ervaring bij een Big4 kantoor.

Start: tussen 1-10 en 1-1-2019
Looptijd: minimaal 4 maanden, met kans op verlenging
Standplaats: Diverse locaties

Financial Auditor Busy Season
Voor onze opdrachtgever, een accountantskantoor uit de top 20 Nederlands grootste accountantskantoren, zijn wij op zoek naar een interim financial auditor met bij voorkeur 5 < 10 jaar werkervaring, niveau senior staff / controleleider en ervaring binnen het (groot) MKB, DGA's en/of vastgoed.
Must is een accountancy-achtergrond (RA/controlepraktijk) en voorkeur big4. Ook is een pré als je woonachtig bent in regio Noord-brabant.

Start: tussen 1-10 en 1-1-2019
Looptijd: minimaal 4 maanden, met kans op verlenging
Standplaats: Noord-Brabant

Senior Manager Internal Audit – Multinational binnen Telecom
Voor onze opdrachtgever, een multinational binnen de telecom, zoeken we een Senior Manager Internal Audit. De hele afdeling wordt getranformeerd, hiervoor zijn we ook op zoek naar een Director en Senior Manager in vaste dienst. Om dit proces alvast op gang te brengen zoeken we een interim professional met uitgebreide Internal Audit ervaring, In deze rol ben je vooral verantwoordelijk voor de performance evaluations van de global IA teams. O.a. recruitment, exits, training, salary reviews, performance evaluations.

Start: z.s.m.
Looptijd: 6 tot 8 maanden
Standplaats: Amsterdam

Data Analist – Financiële Instelling
Onze opdrachtgever is een financiële instelling in Zuid-Limburg. Als Data Analist houd jij je o.a. bezig met hoe de data vastligt in het atawarehouse, hoe data bewaakt wordt die richting verschillende systemen gestuurd wordt en je ontcijfert welke datakwaliteitsproblemen en -risico er zijn. Daarnaast voer je diverse ad hoc analyses uit. Je hebt ervaring als Data Analist, Financial Analist, Business Analist of Actuaris. Daarbij heeft het een grote pre als je kennis van en ervaring met BCBS 239 wetgeving hebt.

Start: 1-9, evt. eerder.
Looptijd: minimaal 3 maanden, evt. verlenging
Standplaats: Zuid-limburg

Interesse?
Geïnteresseerd in één van de interim opdrachten? Neem dan contact op met Sander Burgmans via telefoonnummer 06-21703789 of stuur een email naar sander@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.