Interim Opdrachten – Diverse locaties

By 21 juni 2018Vacatures

Hieronder tref je het actuele aanbod van onze interim opdrachten aan. Niet alle opdrachten staan vermeld op onze website. De reden hiervoor is divers: soms is dat op speciaal verzoek van de opdrachtgever, soms het gevolg van de snelheid waarmee de vraag wordt ingevuld, etc.

FP&A Analist – Internationale marktleider in cosmetica

Als FP&A Analist werk je nauw samen met Business Management, Sales en Marketing. In deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor performance management, actuals vs planning, re-forecasting, periodieke budgettering. Jouw aandachtsgebied is Benelux, Frankrijk en evt. de Nordics.

Startdatum: zsm
Looptijd: min. 3 maanden, kans op verlenging
Standplaats: regio Utrecht


Data Analist – Financiële Instelling

Onze opdrachtgever is een financiële instelling in Zuid-Limburg. Als Data Analist houd jij je o.a. bezig met hoe de data vastligt in het atawarehouse, hoe data bewaakt wordt die richting verschillende systemen gestuurd wordt en je ontcijfert welke datakwaliteitsproblemen en -risico er zijn. Daarnaast voer je diverse ad hoc analyses uit. Je hebt ervaring als Data Analist, Financial Analist, Business Analist of Actuaris. Daarbij heeft het een grote pre als je kennis van en ervaring met BCBS 239 wetgeving hebt.

Startdatum: 1-9, evt. eerder.
Looptijd: minimaal 3 maanden, evt. verlenging
Standplaats: Zuid-limburg


Banking professional – Financiële Instelling

Onze opdrachtgever is de independent reviewer voor een groot rentederivatenproject bij een financiële instelling. Voor dit project zijn we op zoek naar professionals die als reviewer dossiers beoordelen van MKB klanten aangaande dit rentederivatenproject.

Als interim professional heb je:
– een bancaire achtergrond
– kennis van financiële producten
– kennis van ervaring derivaten is geen must

Startdatum: z.s.m.
Looptijd: minimaal 6 maanden, mogelijkheid tot verlenging


Quant / Econometrist (modelleren) – Financiële Instelling

Onze opdrachtgever is de independant reviewer voor een groot rentederivatenproject bij een financiële instelling. Voor dit project zijn we op zoek naar professionals met een kwantitatieve achtergrond die binnen dit project rekenmodellen bouwen en complexe maatwerk dossiers beoordelen en reviewen. Daarnaast reken je compensaties naar klanten door. Voor deze rol zoeken we interim professionals met een achtergrond bijvoorbeeld in de wiskunde, econometrie en/of finance. Kennis kennis en ervaring met derivaten/leningen is een grote pre.

Startdatum: z.s.m.
Looptijd: minimaal 6 maanden, evt verlenging.

Interesse?
Geïnteresseerd in één van de interim opdrachten? Neem dan contact op met Sander Burgmans via telefoonnummer 06-21703789 of stuur een email naar sander@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.