Interim Opdrachten – Diverse locaties

By 14 december 2018Vacatures

Hieronder tref je het actuele aanbod van onze interim opdrachten aan. Niet alle opdrachten staan vermeld op onze website. De reden hiervoor is divers: soms is dat op speciaal verzoek van de opdrachtgever, soms het gevolg van de snelheid waarmee de vraag wordt ingevuld, etc.

Internal Auditor – Energiemaatschappij

Wij zijn op zoek naar een Internal Auditor die zich bezig gaat houden met onder andere het managen van het auditproces met inbegrip van de planning en de kwaliteitsborging. Voorbereiden van de kwartaalrapportage voor de Strategic Board en Audit commissie. Zelfstandig en in teamverband voorbereiden en uitvoeren van complexe audits conform het audit jaarplan, binnen gestelde budgetten en volgens interne en internationale auditstandaarden. Opstellen van auditplannen en normenkaders als basis voor deugdelijke, objectieve oordeelsvorming. Objectief en onafhankelijk beoordelen van betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, financiële informatie en uiteenlopende, specifieke onderwerpen. Proactief doen van innovatieve voorstellen ter verbetering van de bedrijfsvoering en control/riskmanagement. Adviseren van managers en directies t.a.v. risicomijdende maatregelen. Aansturen van externe auditpartijen.

Start: z.s.m.
Looptijd: 6 maanden, evt verlenging
Standplaats: Rotterdam

Corporate Controller – Energiemaatschappij

Als Corporate Controller bij Group Finance en Control ben je verantwoordelijk voor het verschaffen van inzicht in de realisatie van financiële en strategische doelstellingen. Daarnaast adviseer je t.a.v. de effectieve sturing op de performance en transformatie van onze klant. Je bent een stevige professional die op basis van deskundigheid en persoonlijkheid in staat is om het verhaal achter de cijfers te doorgronden en in gesprek met de business en Raad van Bestuur invloed kan uitoefenen op de te voeren koers.

Start: z.s.m.
Looptijd: 1 maand, evt verlenging
Standplaats: Rotterdam

Financial Auditor Busy Season

Voor verschillende opdrachtgevers Big4 en ook kleinere accountantskantoren, zijn wij op zoek naar interim financial auditor(s) met uiteenlopende ervaring.

1. Big4: Public
Niveau: controleleider / (ass.) manager
Locatie: diverse locaties
Periode: januari t/m mei, evt. verlenging

Interesse?
Geïnteresseerd in één van de interim opdrachten? Neem dan contact op met Stef van Rijt via telefoonnummer +31 6 25483518 of stuur een email naar stef@fellowfield.nl of bel Sander Burgmans via telefoonnummer 06-21703789 of stuur een email naar sander@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.