Interim Opdrachten – Diverse locaties

By 22 augustus 2019Vacatures

Hieronder tref je het actuele aanbod van onze interim opdrachten aan. Niet alle opdrachten staan vermeld op onze website. De reden hiervoor is divers: soms is dat op speciaal verzoek van de opdrachtgever, soms het gevolg van de snelheid waarmee de vraag wordt ingevuld, etc.

Model Validator – Rentederivaten project – Utrecht
Voor een Big4 kantoor zoeken wij meerdere Model Validators. In deze rol ben je bezig met het interpreteren van het uniform herstelkader, impact analyseren van rekenstappen, het bouwen en ontwikkelen van tooling (rekenmodel), het testen van het rekenmodel aan de hand van fictieve dossiers en het analyseren van verschillende berekeningen.

Profiel professional:
Je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je hebt een kwantitatieve achtergrond en master in Finance, Economie, Econometrie of Winkunde of andere beta studie. Je hebt affiniteit met (complexe) derivaten en leningen. Je hebt kennis en ervaring met het werken met Microsoft Excel of C#.

Start: z.s.m.
Periode: tot en met juni 2020
Tarief: zo scherp mogelijk

Interim Financial Accountant en Business Controller – Vermogensbeheerder

Voor een vermogensbeheerder in het midden van het land zijn wij zowel op zoek naar een Financial Accountant als een Business Controller.

Financial Accountant: Een RA met een Big4 achtergrond + ervaring FS (vermogensbeheer en beleggingsfondsen), een kandidaat die als coördinator kan optreden tussen de klant en de externe accountant voor het jaarwerk (lees jaarrekeningen en bellegingsfondsen). Maar ook als coördinator met internal audit. Daarnaast zijn er nog veel projecten waarin meegedraaid kan worden.

Business Controller: Minimaal 10 jaar ervaring, op maandag binnenkomen en op woensdag mee kunnen draaien, ervaring met business control is een harde eis, uit de cijferbrij de boodschap kunnen halen en deze overbrengen naar MT. Daarnaast moet je snappen wat een fonds doet.

Start: z.s.m.
Periode: minimaal 3 maanden, evt. verlenging

Accounting & Reporting Specialisten – Big 4
The Global Compliance and reporting team is focused on supporting clients in managing their compliance and reporting requirements and in delivering on their transformation agenda. For a new multi country compliance outsourcing engagement (125 countries) we are looking for experienced finance professions in the transitioning of the statutory accounting & reporting related activities from the client and several 3rd party service providers. You will be part of a large international project team spanning multiple countries, regions and sub-service lines.

Key responsibilities:

– Review of transition questionnaires as completed by client including Group GAAP to Local GAAP reconciliations
– Liaise with client to resolve any questions and gaps in provided information
– Documentation of methodology behind GAAP adjustments to enable replication
– Coordinate and review the activities that are performed in the Centers of Excellence and EY local offices
– Support in the identification and testing of data sources to enable automatic data extraction
– Liaise with and instruct EY and client country teams on local transaction activities to performed
– Definition and documentation of standard operating procedures together with client
– Status tracking and status reporting
– Coach and support more junior team members

Qualifications:

– Strong project management skills, strong analytical skills and international focus;
– 5-10 years of work experience in audit or accounting, and a minimum of 3 years of experience in working with global clients;
– Qualified chartered accountant (ACCA, CIMA, KIBR) is an asset;
– IFRS knowledge, GAAP bridging experience is an asset;
– Strong written and verbal communication skills in Business English

Start: z.s.m.
Periode: 3 tot 4 maanden, evt. Verlening.
Locatie: Eindhoven of Amsterdam

Interim CDD/AML Analyst – Financiële Instelling
Voor een financiële instellingen zoeken wij meerdere CDD/AML Analysten. De CDD/AML Analyst handelt meldingen af die naar voren komen wanneer deze mogelijk verband houden met witwassen of terrorisme-financiering. Tevens kan je ingezet worden om klanten nader te onderzoeken in het kader van PEP en Sanctielijsten. Hierbij beoordeel je eventueel aanwezig risico van klanten. Hierbij gebruik je interne systemen van onze opdrachtgever alsmede open bronnen waaruit data kan worden verzameld. Je komt tot een conclusie, legt deze vast en overlegt over te nemen vervolgstappen.

Profiel professional:
Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau, scherpte en je bent analytisch sterk. Je kunt hoofd van bijzaken scheiden, feitelijk conclusies onderbouwen en jouw case toelichten en onderbouwen aan de betrokken stakeholders.

Start: z.s.m.
Periode: minimaal 6 maanden, evt. verlenging
Tarief: max EUR.45.- per uur All-in excl. BTW.

Interesse?
Geïnteresseerd in één van de interim opdrachten? Neem dan contact op met Sander Burgmans via telefoonnummer 06-21703789 of stuur een email naar sander@fellowfield.nl of bel Stef van Rijt via telefoonnummer +31 6 25483518 of stuur een email naar stef@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.