Junior Risk Specialist – Innogy – ‘s-Hertogenbosch

Ben jij een startende professional met al enige ervaring (0-2 jaar) in Risk Management, AO/IC, Consultancy of Audit? Heb je de ambitie om een volgende stap te maken op het gebied van Risk Management en Internal Control?

Je nieuwe uitdaging
Je passie en ervaring ligt in het verbeteren van bedrijfsprocessen en de beheersing van operationele risico’s. Vanuit je tweedelijnsrol ben je een sparringpartner en challenge en ondersteun je de business op de verschillende riskdomeinen, waarbij jouw focus ligt op operationeel risk management. Je zult goede begeleiding en coaching krijgen om een ervaren risk expert te worden.

Als Junior Risk Specialist heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
Je definieert en modelleert bedrijfsprocessen en de gerelateerde risico’s en controls
Je begeleidt proces- en risk workshops
Je ondersteunt medior en senior collega’s bij het beoordelen van business voorstellen (new business) en bij het uitvoeren van risk assessments
Je ondersteunt het project en programma riskmanagement en de coördinatie van het board approval process
Je faciliteert de Control Self Assessment en ondersteunt bij het challengen van de evidence
Je identificeert risico’s en issues en draagt zorg voor de opvolging hiervan

Jouw profiel
Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen.

Wat je verder nog in huis hebt:
Een afgeronde HBO of WO opleiding in bedrijfskundige of financiële richting
Je bent starter of je hebt al enige jaren (2) ervaring (stage-, project- of werkervaring) in Risk Management, Process Management, AO/IC, Consultancy of Audit
We vinden het heel erg fijn als je enige ervaring hebt met het modelleren van processen in Visio
Ervaring in de energiesector is geen must, maar wel handig!

Daarnaast zijn we op zoek naar een speciaal pakketje aan competenties en capaciteiten. Zo is alleen het beste voor jou goed genoeg en ben jij analytisch, accuraat en een echte aanpakker die snel tot de essentie weet door te dringen en die impact weet te maken. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je speelt een verbindende en enthousiasmerende rol binnen jouw team. Tot slot beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse Taal.

Ons aanbod
Je komt in een organisatie die je alle ruimte geeft om te experimenteren en waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. Wat je precies kunt verwachten (o.b.v. 40 uur per week):
Een baan bij een succesvol en leidend Europees energiebedrijf dat altijd in beweging is. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende sneltrein te springen?
Een bruto maandsalaris tussen circa € 2.500,- en € 3.500-, afgestemd op jouw niveau.
Een eindejaarsuitkering van 4,5% en een levensloopbijdrage van 1,8%
26 vakantiedagen en 13 ADV dagen
Een andere manier van werken! Dankzij @nders werken kun je namelijk tijd- en plaats onafhankelijk werken, zo heb je zowel thuis als op kantoor alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen
Naast @nders werken doen we nog meer ‘anders’. Bij Innogy streven ze naar een hoge mate van effectiviteit en is de House-in-Order LEAN-methodiek in de hele organisatie geïntegreerd
Een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch! Met CS Den Bosch op slechts 850 meter, is reizen met het openbaar vervoer een aanrader. Al helemaal met de NS Business Card die je van ons ontvangt. Liever met eigen auto? Dan krijg je natuurlijk een kilometervergoeding
En last but not least: een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Want Innogy staat niet stil maar jij ook niet!

Je nieuwe werkgever
Bij Innogy! Een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst. Uit hernieuwbare bronnen, zoals zon en wind wekken we energie op. Nieuwe energie dus! En omdat iedereen daar beter van wordt, kan het ons niet snel genoeg gaan. Zo houden we ons bezig met de ontwikkeling van innovaties om slimmer om te gaan met energie, zoals op het gebied van elektrisch rijden en het opwekken van je eigen energie. Door deze ontwikkelingen laagdrempelig aan te bieden aan onze tweeënhalf miljoen klanten willen we het leven van onze klanten makkelijker maken én bijdragen aan een duurzame wereld.

Het team Commercial Risk Management (CRM) ondersteunt de business in het behalen van de doelstellingen. De focus ligt op het leveren van toevoegde waarde voor de business; geen lijstjes vinken of met opgeheven vinger aan de zijlijn staan, maar hands-on risk management waarbij je daadwerkelijk het verschil kunt maken. Meedenken in oplossingen in plaats van het benoemen van problemen.

CRM gelooft in een integrale aanpak, waarbij de drie niveaus van risk management – operationeel, tactisch en strategisch – dan ook samenkomen. De afdeling bestaat uit negen personen, inclusief de manager en is ingericht naar drie verschillende clusters: Business, Consumer en HQ. Op elk cluster zit minimaal een senior en medior risk specialist die gezamenlijk de drie niveaus van risk management invullen. Wanneer je in het team start zul je je in eerste instantie op het Consumer domein gaan richten.

Interesse
Geïnteresseerd in de functie van Junior Risk Specialist? Neem dan contact op met Stef van Rijt via telefoonnummer 06-25483518 of stuur een email naar stef@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.