Lead Auditor – Utrecht

By 2 oktober 2019Vacatures

Lead Auditor

Wil jij als Auditor bijdragen aan de continue verbetering van de Volksbank? Ben je een enthousiaste senior en wil je vanuit je financial audit ervaring bijdragen aan de analyse van onze processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je nieuwe uitdaging
Als Operational auditor werk je in een team in de rol van lead auditor. Je voert audits uit bij meerdere bedrijfsonderdelen, gericht op processen en projecten en de daarin verankerde beheersmaatregelen. Je wordt breed ingezet en past een breed scala van audittechnieken toe, waarbij we steeds nadrukkelijk inzetten op het gebruik van data analyse in al onze onderzoeken. Voor deze functie zijn we nadrukkelijk op zoek naar de financial audit ervaring die je meeneemt en de affiniteit die je hebt met statistische modellen. Als Operational auditor lever je een belangrijke bijdrage aan de continue verbetering binnen de Volksbank, waarbij de bancaire regelgeving sterk toeneemt. Met een relatief kleine groep collega’s bestrijk je het hele spectrum van een grootbank! Binnen de Volksbank zijn korte lijnen, wat het samenwerken vergemakkelijkt. De werkzaamheden voor deze functie vinden voornamelijk plaats in Utrecht. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Jouw profiel
Als Operational auditor moet je beschikken over uitstekende analytische vaardigheden en een positief kritische grondhouding. Je bent enthousiast, proactief en zelfredzaam. Je moet goed kunnen samenwerken binnen een auditteam en met collega’s van andere afdelingen. Je weet resultaat- en klantgericht werken te combineren, bezit een stevige portie overtuigingskracht en bent in staat tot afgewogen oordelen te komen, waarbij je hoofd- en bijzaken kan onderscheiden.

Je bent ingeschreven als Registeraccountant.
Je hebt ervaring met het aansturen van teams.
Je neemt enkele jaren relevante werkervaring mee bij een grote organisatie, een financiële instelling of een accountantskantoor (als auditor, risk manager, consultant, controller).
Je hebt affiniteit met kwantitatief risk management en toezichtrapportages. Je hebt een goede communicatiestijl in zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift.

Ons aanbod
De Volksbank is anders dan andere banken. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en een ruime opleidingsregeling en ontwikkeling.

Je nieuwe werkgever
De auditafdeling bij de Volksbank is een gecentraliseerde stafafdeling van ongeveer 30 medewerkers. Ze hebben een directe rapportagelijn naar de voorzitter van de directie en de audit commissie. Ze leveren toegevoegde waarde voor het bedrijf met objectieve assurance werkzaamheden en op maat gesneden adviezen gericht op het optimaliseren van risico management, interne beheersing en governance. Als professionals met gedegen kennis van het bedrijf en een systematische aanpak, werken we proactief samen met de interne en externe stakeholders. Ze zijn continu bezig hun aanpak te verbeteren en besteden veel aandacht aan opleiding en nieuwe ontwikkelingen, zoals het inzetten van data analyse technieken in onze onderzoeken. Hiermee dragen ze bij aan een betrouwbare dienstverlening aan de klanten van de Volksbank.

Interesse?
Geïnteresseerd in de functie van Auditor? Neem dan contact op met Stef van Rijt via telefoonnummer 06-25483518 of stuur een email naar stef@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.