Fellowfield bemiddelt finance professionals voor interim opdrachten en vaste functies op het gebied van Finance, Risk en Audit. Handelend vanuit expertise, een persoonlijke benadering en een duidelijke focus bieden wij toegevoegde waarde.

Hoe? Dat vertellen we u graag!

Expertise

De oprichters van Fellowfield hebben allen een achtergrond bij de grote accountantskantoren en hebben ruimschoots ervaring opgedaan op project- en interimbasis binnen aansprekende ondernemingen. Door deze werkervaring zijn wij enerzijds goed in staat om behoeftes van opdrachtgevers te vertalen in concrete oplossingen. Anderzijds is dit van toegevoegde waarde voor jou als professional in de begeleiding naar jouw nieuwe uitdaging.

Focus

Fellowfield richt zich op een ‘niche’ en wel op hooggekwalificeerde finance professionals binnen Finance, Risk en Audit. Daar zit onze kennis/ervaring en daar kunnen we dus ook echt toegevoegde waarde leveren en ons onderscheiden.

Persoonlijke benadering

Voor Fellowfield staat een duurzame relatie met opdrachtgevers en finance professionals centraal. Wij gaan niet voor de quick win maar voor een partnership waarbij wij u als business partner onze toegevoegde waarde kunnen laten zien. Het gaat daarbij om wederzijds vertrouwen, begrip, oprechte aandacht en commitment. Daarbij is een persoonlijke klik de basis.

Kwaliteit

Wat is kwaliteit? Begrijpen wat de behoefte is van onze opdrachtgever, wat de ambities en kwaliteiten van de professional zijn en deze vervolgens bij elkaar brengen.

Fellowfield schuift geen CV’s. Voordat wij een professionals introduceren bij onze opdrachtgever hebben wij hem/haar persoonlijk gesproken, beoordeeld op zijn/haar hard- en soft skills en een uitgebreide screening verricht. Fellowfield beschikt over een warm netwerk van finance professionals waarmee wij positieve ervaringen hebben opgedaan in het verleden. Uw behoefte staat centraal, wij zoeken de juiste professional bij een openstaande vacature of opdracht en niet andersom.

Daarnaast kunnen wij u vanwege onze opgedane kennis en ervaring als RA/RC ook inhoudelijk adviseren ten aanzien van uitdagingen die bijvoorbeeld een projectmatige aanpak vragen. Wij helpen u dan door de projectmanagementrol op ons te nemen en ervoor te zorgen dat uw project van A tot Z wordt geregeld.

Transparant

Fellowfield is open en eerlijk. Dit betekent dat wij naar zowel professionals als opdrachtgevers duidelijk zijn wat betreft alle voorwaarden met betrekking tot de bemiddeling. Voor ons staat centraal dat alle partijen baat hebben bij de toegevoegde waarde van onze dienstverlening. We zeggen wat we doen en doen daarbij wat we zeggen, afspraak = afspraak.

Opdrachtgevers

Hieronder is een selectie van organisaties opgenomen, waar Fellowfield opdrachten voor heeft vervuld. Hebben wij uw interesse gewekt met onze dienstverlening maar staat uw organisatie hier nog niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.