Team

De oprichters van Fellowfield zijn registeraccountant en hebben allen een achtergrond bij de grote accountantskantoren en hebben ruimschoots ervaring opgedaan op project- en interimbasis binnen aansprekende ondernemingen. Door deze werkervaring zijn zij zeer goed in staat om behoeftes van opdrachtgevers te vertalen in concrete oplossingen.

Tim Eerhart RA RC MSc

Stressbestendige finance professional. Is analytisch en doelgericht, met een scherp oog voor zowel het harde resultaat als het vereiste draagvlak. Communicatief effectief en efficiënt. Door zijn enthousiasme en gedrevenheid is resultaat gegarandeerd. Tim heeft een ruime ervaring opgedaan bij financiële instellingen en grote ondernemingen in uiteenlopende functies.

Bob van Rijthoven RA

Resultaatgerichte professional die altijd gaat voor het overtreffen van de verwachtingen van zijn opdrachtgevers.

Bob is een professional die uitstekend in staat is om de behoefte van de opdrachtgever te vertalen en deze door middel van zijn pragmatische werkwijze om te zetten in concrete resultaten die in de praktijk ook écht waarde toevoegen.

Sander Burgmans

Een gedreven en resultaatgerichte ondernemer. Altijd op zoek naar de win-win situatie en denkt in uitdagingen niet in problemen.

Sander is oprecht geïnteresseerd, denkt graag mee en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden.
Door zijn sociale karakter en integere instelling is Sander een fijne gesprekspartner, alles is bespreekbaar.

De Fellowfield oplossing

Fellowfield streeft ernaar om op flexibele, transparante en efficiënte wijze totaaloplossingen aan te bieden aan haar opdrachtgevers binnen de disciplines Finance & Control, Risk & Compliance en (Internal) Audit. Fellowfield doet dit met een team van hoog gekwalificeerde en ervaren (interim) finance professionals, die worden ingezet afhankelijk van de specifieke expertise waar de opdracht om vraagt. Fellowfield levert praktische oplossingen en kwaliteit tegen reële tarieven.

Visie

Fellowfield is opgericht vanuit de visie dat de wijze waarop hoog gekwalificeerde en ervaren professionals hun kennis en expertise aan financiële instellingen en grote ondernemingen aanbieden anders kan.

De professional van nu weet steeds beter wat hij wil met zijn carrière en hoe hij daar invulling aan kan gaan geven; welke soort opdrachten hij het liefst vervult, waar hij dat doet maar ook in welke setting: in vast dienstverband of wellicht als ondernemer. Wij zien dat de laatste jaren in steeds toenemende mate professionals hun carrière als zelfstandig professional voortzetten. Juist omdat hij weet dat hij in die situatie beter ‘in control’ is van zijn carrière.

Daarnaast zal de opdrachtgever, ongeacht de economische omstandigheden, behoefte blijven houden aan (tijdelijke) ondersteuning op hoog niveau, terwijl deze opdrachtgever tegelijkertijd ook steeds veeleisender wordt. De focus komt daarmee nog meer op kwaliteit en direct inzetbare expertise te liggen, of het nu gaat om een controller, risk manager of een auditor.

De naam Fellowfield

Fallowfield (inderdaad met een ‘a’) is een wijk in de Engelse stad Manchester waar een van de founding partners een deel van zijn studententijd heeft gewoond. Onder het mom ‘elk beestje zijn eigen naam’ is deze naam gebruikt voor onze onderneming, maar is de ‘a’ vervangen met een ‘e’ vanwege de associaties die het woord ‘fellow’ bij ons oproept. Associaties waar wij ons graag aan spiegelen, namelijk collegialiteit, gelijkheid en intelligentie. Als dit jou ook aanspreekt, dan komen wij graag met jou in contact.