Fellowfield bemiddelt finance professionals voor interim opdrachten en vaste functies op het gebied van Finance, Risk en Audit. Handelend vanuit expertise, een persoonlijke benadering en een duidelijke focus bieden wij toegevoegde waarde.

Hoe? Dat vertellen we je graag!

Expertise

De oprichters van Fellowfield hebben allen een achtergrond bij de grote accountantskantoren en hebben ruimschoots ervaring opgedaan op project- en interimbasis binnen aansprekende ondernemingen. Door deze werkervaring zijn wij enerzijds goed in staat om behoeftes van opdrachtgevers te vertalen in concrete oplossingen. Anderzijds is dit van toegevoegde waarde voor jou als professional in de begeleiding naar jouw nieuwe uitdaging.

Focus

Fellowfield richt zich op een ‘niche’ en wel op hooggekwalificeerde finance professionals binnen Finance, Risk en Audit. Daar zit onze kennis/ervaring en daar kunnen we dus ook echt toegevoegde waarde leveren en ons onderscheiden.

Persoonlijke benadering

Ook zo’n hekel aan een recruiter die je ‘het hemd van het lijf vraagt’ en nauwelijks stil staat bij wat nou eigenlijk echt belangrijk voor jou is? Wij doen dat anders. Wij zijn juist benieuwd naar wie jij bent en wat je kwaliteiten zijn. Wat drijft jou? Wat zijn jouw ambities? Hoe kunnen wij jou ondersteunen om dit te bereiken? Wat voor organisatie past bij jou?

Fellowfield gaat niet voor de korte termijn, wij staan voor een langdurige relatie waarin jouw ambities centraal staan. Het gaat om wederzijds vertrouwen, begrip, oprechte aandacht en commitment. We zeggen wat we doen en doen daarbij wat we zeggen, afspraak = afspraak. Dit houdt niet op bij de plaatsing, ook daarna blijven we met elkaar in contact.

Kwaliteit

Wat is kwaliteit? Begrijpen wat de behoefte is van onze opdrachtgever, wat jouw ambities en kwaliteiten zijn en deze vervolgens bij elkaar brengen. Ons doel is jou begeleiden, ondersteunen en adviseren bij de volgende stap in jouw carrière.

CV-schuiver? Absoluut niet. Wij gaan met jou in gesprek, begeleiden jou gedurende de sollicitatie procedure, bereiden jou voor op sollicitatie gesprekken en adviseren jou desgewenst bij de salarisonderhandelingen. Gebruik ons ook als coach als je nog niet precies weet wat je nu eigenlijk wil. Of laat ons je helpen met een vliegende start als zelfstandig ondernemer.

Transparant

Fellowfield is open en eerlijk. Dit betekent dat wij naar zowel professionals als opdrachtgevers duidelijk zijn wat betreft alle voorwaarden met betrekking tot de bemiddeling. Voor ons staat centraal dat alle partijen baat hebben bij de toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

Als wij je interesse hebben gewekt dan komen wij graag met jou in contact voor een persoonlijke kennismaking.