Recruiter Finance Professionals bij Fellowfield – Den Bosch

By 14 mei 2018Vacatures

De functie
Ben je succesvol als intercedent, consultant of recruiter en op zoek naar een nieuwe uitdaging om in een klein en gedreven team jezelf verder te ontwikkelen en mee te werken aan de verdere groei van een jonge organisatie? Heb jij ervaring e/o affiniteit met Finance professionals? Dan is Fellowfield op zoek naar jou!

Als recruiter bij Fellowfield stel je alles in het werk om de juiste kandidaten te vinden voor de vacatures voor Finance, Risk en Audit professionals. Het accent ligt op de werving voor vaste banen, maar je pakt ook de werving voor tijdelijke opdrachten op. Je overziet de kandidatenmarkt en bouwt een netwerk op van kandidaten die nu of op termijn geïnteresseerd zijn in het maken van een overstap zodat je snel kan schakelen bij nieuwe wervingsopdrachten.

  • Je werft Finance, Risk en (big4) Audit professionals, nodigt ze uit om hun ambities te bespreken en passende vacatures voor te leggen. Vervolgens stel je de kandidaat bij de opdrachtgever voor en begeleid je het hele sollicitatieproces naar zowel opdrachtgever als kandidaat
  • Je stelt aansprekende vacatureteksten op om de juiste kandidaten te interesseren
  • Je checkt referenties van kandidaten
  • Je verwerkt alle informatie in het Carerix systeem
  • Je volgt de marktonwikkelingen en signaleert kansen op het gebied van werving & selectie

Het gaat om een uitdagende, hands on functie met veel contact met kandidaten waarbij er alle ruimte is om mee te groeien met de groei van de organisatie. Je zult nauw samenwerken met een team van specialisten.

Het profiel
Fellowfield wil graag met je samenwerken wanneer je past in het volgende plaatje:

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring als intercedent, consultant of recruiter voor hoogopgeleide (HBO/WO) professionals
  • kennis en/of affiniteit met Finance, Risk en Audit functies
  • helemaal gek op online recruitment en Social Media (in ieder geval LinkedIn)

Als persoon zoeken we iemand die als geen ander in staat is zich in te leven in mensen en hun drijfveren; toegankelijk en benaderbaar is en graag het gesprek aan gaat om de persoon aan de andere kant van de tafel te leren kennen; zelfstandig werkt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft; buiten de gebaande paden treedt met als doel het realiseren van een match; assertief, ondernemend, enthousiast, energiek, resultaatgericht en bijzonder sociaal vaardig.

De organisatie
Fellowfield is een recruitment- en bemiddelingsbureau voor hoogopgeleide Finance professionals (HBO, WO en Postmaster). Wij bemiddelen deze professionals binnen de vakgebieden Finance & Control, Risk & Compliance en (Internal) Audit. Wij zijn een jong en enthousiast team en wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Voor ons is de match op persoonlijkheid en ambities minstens zo belangrijk als de match op harde skills. Wij beschikken over een kwalitatief hoogwaardig netwerk van Finance professionals en de klanten zijn zeer aansprekende ondernemingen zoals o.a. Ahold, Dela, Eneco, Telfort, BrandLoyalty, KPMG, ABN AMRO, Triodos Bank. Fellowfield groeit flink en daarom wordt deze vacature van recruiter opengesteld om blijvend te kunnen voldoen aan de toenemende behoefte van klanten.

Het aanbod
Een unieke kans om met veel vrijheid mee te bouwen aan de groei van een ambitieuze onderneming. Je gaat werken met hele enthousiaste en gedreven collega’s in een simulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan. Het kantoor is gevestigd op een toplocatie in het centrum van Den Bosch (vlakbij het Centraal Station), gezellig buiten de deur lunchen met het team en een borrel na werktijd horen er allemaal bij. Er wordt niet met een prikklok gewerkt; wél wordt er commitment en flexibiliteit gevraagd. Hiervoor ontvang je uiteraard een competitief salaris, een interessante bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je alle gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen bijvoorbeeld door het volgen van de Recruitment opleiding aan de Hogeschool voor Recruitment. Het betreft een fulltime functie.

Solliciteren of meer informatie
Geïnteresseerd in de functie van Recruiter bij Fellowfield? Neem dan contact op met Tim Eerhart via telefoonnummer 06-25264616 of stuur een email naar tim@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.