Recruitment Consultant Finance bij Fellowfield – Den Bosch

By 2 januari 2019Vacatures

Wil je succesvol worden binnen een organisatie met een prachtig netwerk en een divers en ontzettend gedreven team? Wil je het “wij” gevoel ervaren en werken op basis van plezier en betrokkenheid en daarnaast bouwen aan een jong maar vooral groeiend bedrijf? Volgens mij moet je dan snel in de telefoon klimmen en je interesse kenbaar maken!

Wat ga je doen als Recruiter bij Fellowfield?
– Vol enthousiasme werf je Finance, Risk en (big4) Audit professionals. Hierin ben je creatief en volhardend, met jouw aanpak weet je professionals te binden en enthousiasmeren.
– Betrokken begeleid je het proces van voorstellen aan de klant tot en met de onderhandeling / plaatsing van de professional.
– Op originele wijze stel je aansprekende vacatureteksten op om de juiste kandidaten te interesseren.
– Gestructureerd verwerk je alle informatie in het Carerix systeem
Proactief volg je de marktonwikkelingen en signaleer je kansen op het gebied van werving & selectie.

Het gaat om een uitdagende, hands on functie met veel contact met kandidaten (en klanten) waarbij er alle ruimte is om mee te groeien binnen de ambitie van de organisatie. Je zult nauw samenwerken met een team van specialisten.

Wanneer pas jij als persoon in de rol van Recruiter bij Fellowfield:
– Je hebt humor, ja humor vinden wij erg belangrijk! Naast hard werken maken we vooral veel lol samen.
– Je bent van nature nieuwsgierig en bent oprecht geïnteresseerd.
– Je durft in het diepe in te springen, op je bek te gaan en daarvan te leren.
– Je bent proactief en resultaatgericht.
– Je bent creatief en toont daadkracht en ondernemerschap.

Als persoon zoeken we iemand die als geen ander in staat is zich in te leven in mensen en hun drijfveren; toegankelijk en benaderbaar is en graag het gesprek aan gaat om de persoon aan de andere kant van de tafel te leren kennen; zelfstandig werkt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft; buiten de gebaande paden treedt met als doel het realiseren van een match; assertief, ondernemend, enthousiast, energiek, resultaatgericht en bijzonder sociaalvaardig.

Daarbij beschik je over:
– Minimaal een afgeronde HBO opleiding
3-5 jaar relevante werkervaring als intercedent, consultant of recruiter voor hoogopgeleide (HBO/WO) professionals.
– Kennis en/of affiniteit met Finance, Risk en Audit functies is een pré maar zeker geen must

De organisatie
Wij zijn een bemiddelingsbureau, voor hoogopgeleide Finance professionals, binnen de vakgebieden Finance, Risk en Audit. Met een jong en ambitieus team pakken wij het net even anders aan in de markt. Doordat wij ons, met lol en drive, inzetten voor klant en professional zorgen wij voor echte toegevoegde waarde. Geen “quick wins”, maar langdurige relaties en zorgvuldige procedures.

We zeggen niet voor niks: “De manier waarop, dat maakt het verschil”.

Wij zijn een jong en enthousiast team en hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Voor ons is de match op persoonlijkheid en ambities minstens zo belangrijk als de match op harde skills. Wij beschikken over een kwalitatief hoogwaardig netwerk van Finance professionals en de klanten zijn zeer aansprekende ondernemingen zoals o.a. Ahold, Dela, Eneco, Telfort, BrandLoyalty, KPMG, ABN AMRO, Triodos Bank. Fellowfield groeit flink en daarom wordt deze vacature van recruiter opengesteld om blijvend te kunnen voldoen aan de toenemende behoefte van klanten.

Als je kiest voor Fellowfield dan:
Kies je voor regelmatig een gezellige lunch en borrel met het team, gevatte humor op de werkvloer en daarbij keihard werken om resultaat te behalen. Het is een unieke kans om met veel vrijheid mee te bouwen aan de groei van een ambitieuze onderneming. Je gaat werken met hele enthousiaste en gedreven collega’s in een simulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Het kantoor is gevestigd op een toplocatie in het centrum van Den Bosch (vlakbij het Centraal Station). Er wordt niet met een prikklok gewerkt; wél wordt er commitment en flexibiliteit gevraagd. Hiervoor ontvang je uiteraard een competitief salaris, een interessante bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je alle gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Solliciteren of meer informatie
Geïnteresseerd in de functie van Recruiter bij Fellowfield? Neem dan contact op met Tim Eerhart via telefoonnummer 06-25264616 of stuur een email naar tim@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.