Recruitment Consultant Finance en Data (360 graden rol) – Den Bosch

By 14 oktober 2019Vacatures

Wil je succesvol worden binnen een organisatie met een prachtig netwerk en een divers en ontzettend gedreven team? Wil je het “wij” gevoel ervaren en werken op basis van plezier en betrokkenheid en daarnaast bouwen aan een jong maar vooral groeiend bedrijf? Volgens mij moet je dan snel in de telefoon klimmen en je interesse kenbaar maken!

Wat ga je doen als Recruitment Consultant bij Fellowfield?
– Je onderhoudt contacten met klanten, signaleert kansen en speelt daar proactief op in.
– Je inventariseert nieuwe interim opdrachten én vacatures en bespreekt deze uitvoerig met onze opdrachtgever.
– Vol enthousiasme werf je hoogopgeleide Finance & Data professionals. Hierin ben je creatief en volhardend, met jouw aanpak weet je professionals te binden en te enthousiasmeren.
– Betrokken begeleid je het proces van voorstellen aan de klant tot en met de onderhandeling/plaatsing van de professional.
– Proactief volg je de marktontwikkelingen en signaleer je kansen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Je denk met ons mee over nieuwe, effectieve wervingsmethoden en het zien van andere mogelijkheden om finance & data professionals te bereiken.


Het gaat om een volwaardige 360 graden rol waarbij je verantwoordelijk bent voor het verder uitbouwen van een eigen klantenportefeuille. Je zult nauw samenwerken met een team van sales en recruitment specialisten. Al met al; hands-on, uitdagend en zeker niet saai!

Wanneer pas jij als persoon in de rol van Recruitment Consultant bij Fellowfield:
– Je bent een commerciële outperformer, je bent sterk in (koude) acquisitie en sales maar ook in het onderhouden en verder uitbouwen van een klantrelatie.
– Je bent een volwaardig gesprekspartner op alle niveaus.
– Je bruist van de energie en toont ondernemerschap.
– Je hebt ervaring met het aansturen/begeleiden van minder ervaren collega’s.
– Je beschikt over een gezonde dosis humor! Naast hard werken maken we vooral ook veel lol samen.

Als persoon zoeken we iemand die als geen ander in staat is zich in te leven in mensen en hun drijfveren; die toegankelijk en benaderbaar is en graag het gesprek aan gaat om de persoon aan de andere kant van de tafel te leren kennen; zelfstandig werkt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft; buiten de gebaande paden treedt met als doel het realiseren van een match; assertief, ondernemend, enthousiast, energiek, resultaatgericht en bijzonder sociaalvaardig.

Daarbij beschik je over:
– Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
– Minimaal 5 jaar relevante werkervaring waarvan minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan als accountmanager of recruiter bij een arbeidsbemiddelingsbureau voor hoogopgeleide (HBO/WO) professionals.
– Een bruikbaar eigen netwerk in professionals en/of zakelijke contacten.
– Ervaring met online recruitment via Social Media (in ieder geval LinkedIn).
– Kennis en/of affiniteit met Finance en/of Data functies is een grote pré.

De organisatie
Fellowfield is een recruitment- en bemiddelingsbureau voor hoogopgeleide professionals. Wij bemiddelen deze professionals binnen de vakgebieden Finance, Risk, Audit en Data. Ons netwerk aan klanten strekt zich landelijk uit, met een focus op de Randstad en Noord Brabant. We werken met name voor grote (internationale) corporates, financiële instellingen en accountantskantoren. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk, humor en eerlijkheid horen daar bij. Wij zijn echt te kenmerken als een ‘no-nonsense’ organisatie en leveren wat we beloven.

Als je kiest voor Fellowfield dan:
Kies je voor regelmatig een gezellige lunch en borrel met het team, gevatte humor op de werkvloer en daarbij keihard werken om resultaat te behalen. Het is een unieke kans om met veel vrijheid mee te bouwen aan de groei van een ambitieuze onderneming. Je gaat werken met hele enthousiaste en gedreven collega’s in een stimulerende werkomgeving, waar persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding en een goede werksfeer voorop staan.

Fellowfield is gevestigd in de oude Bisschopswoning in het Mariënburg klooster (in het centrum van Den Bosch) welke onderdeel uitmaakt van de JADS Data Science Universiteit. Er wordt niet met een prikklok gewerkt; wél wordt er commitment en flexibiliteit gevraagd. Hiervoor ontvang je uiteraard een uitstekend basissalaris (en goede secundaire arbeidsvoorwaarden), aangevuld met goed haalbare bonussen. Daarnaast krijg je alle gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Solliciteren of meer informatie
Geïnteresseerd in de functie van Recruitment Consultant bij Fellowfield? Neem dan contact op met Tim Eerhart via telefoonnummer 06-25264616 of stuur een email naar tim@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Inlichtingen

Tim Eerhart

Sollicitatie

Tim Eerhart