Senior Auditor – Bank – Amsterdam

Ben jij een ervaren Senior Auditor en heb jij altijd al willen werken bij een toonaangevende internationale bank? Ben jij op zoek naar een werkgever waarbij Group Audit in het hart van de organisatie is gepositioneerd en echt wordt gezien als businesspartner? Én spreken korte lijnen, integrated audits en persoonlijke ontwikkeling je aan? Dan ben jij degene die we zoeken.

Je nieuwe uitdaging
Als (Senior) Auditor jouw adviezen toegepast zien worden? Breng jouw toegevoegde waarde als audit professional verder in de praktijk bij een bank en afdeling met ambitie. Ben jij de (Senior) Auditor die het senior management tot actie kan aanzetten? Waar denk jij aan bij een volgende stap en welke elementen zijn voor jou hierin belangrijk? Voor meerdere audit posities hebben wij op dit moment vacatures. Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Hoe ziet je werk eruit?
Je coördineert en voert audits uit, zelfstandig en in kleine teams. Afhankelijk van je senioriteit coach je en geef je on the job trainingen. Op basis van je bevindingen kom je samen met je team tot een afgewogen oordeel en waar nodig overtuig je auditees van het belang van verbeteringen. Je legt in een rapport de aangetroffen situatie, de geconstateerde tekortkomingen, de daarmee samenhangende risico’s en de daaraan gekoppelde acties vast.

Jouw profiel
Je bent een uitstekende communicator met enthousiasme, bent gewend kritisch te zijn en hebt gevoel voor de verhoudingen binnen de bank. Je neemt initiatief, bent een zelfstarter en wilt graag weten en zien hoe de bank werkt. In het belang van de klant breng je je boodschap overtuigend over aan management, toezichthouders en collega’s. Met je enthousiasme en strategisch inzicht draag je bij aan de verbetering van de kwaliteit van risicobeheersing. We zoeken kandidaten voor meerdere functies en op verschillende ervaringsniveaus. Denk je dat je bij deze bank past? Check onderstaand profiel:Een afgeronde (of studerend voor) RA, RE of RO opleiding en minimaal drie jaar kennis-en ervaring binnen de financiële sector / audit afdeling:

(Senior) Auditor
Begrijpt de krachtenvelden binnen de financiële wereld en weet daarin met een kritische houding staande te houden.
Is communicatief vaardig en voldoende stevig in de discussies met de business en team leden
Teamplayer die samenwerking zoekt.
Leergierig, werkt continue aan (persoonlijke en team) ontwikkeling
Ervaring met Computer Assisted Audit Technics (Data Analytics – Process Mining)

Ons aanbod
Binnen deze baan is het nemen van eigen verantwoordelijkheid belangrijk. Ook zijn er veel opleidingsmogelijkheden, hebben we goede secundaire voorwaarden en een marktcomform salaris. Daarnaast is dit een unieke kans om te werken in een van de meest toonaangevende internal audit departments in Nederland, zeker op het gebied van Culture & Behaviour Auditing. Deze bank zet de kennis, kunde en het netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. Men wil dat klanten de producten begrijpen en verkoopt soms ‘nee’ als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is het doel.

Je nieuwe werkgever
Je maakt onderdeel uit van Group Audit, een afdeling met een onafhankelijke positie in het hart van de bank. Je komt te werken in Amsterdam, maar het kan ook zijn dat je mee doet aan internationale opdrachten die enkele weken kunnen duren.

Interesse?
Geïnteresseerd in de functie van Senior Auditor? Neem dan contact op met Tim Eerhart via telefoonnummer 06-25264616 of stuur een email naar tim@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.