Senior Consultant Internal Audit – Amsterdam

By 27 mei 2019Vacatures

Senior Consultant Internal Audit

Voor EY in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Senior Consultant Internal Audit. Bij Internal Audit kom je terecht in een team in opbouw waardoor je kunt helpen bouwen en verder professionaliseren. Binnen het team is veel kennis over de EY-organisatie aanwezig en worden de werkzaamheden op een hoog niveau uitgevoerd. Dit alles maakt deze functie bijzonder uitdagend.

Je nieuwe uitdaging
Internal Audit is rechtstreeks geplaatst onder het bestuur en werkt volledig vanuit de uitgangspunten van de IPPF van de IIA. Als Senior Consultant Internal Audit draag je bij aan het uitvoeren van Internal audit onderzoeken, zowel operationele-, compliance- als bijzondere onderzoeken en het voorbereiden van de rapportages.

Wat zijn je verantwoordelijkheden als Senior Consultant Internal Audit?
Je doet onderzoeken op het gebied van strategie, veranderprocessen, governance, compliance, risico management, alsmede het uitvoeren van doelmatigheids- en andere bijzonder onderzoeken op verzoek van het bestuur.
In deze functie beweeg je je in een dynamische omgeving waarin diverse verandertrajecten zich voordoen, waaronder het uitbreiden en implementeren van een nieuw internal risk- en control framework en het verder opzetten en uitbreiden van de Internal Audit afdeling.
Naast de kwalitatieve input die voor het uitvoeren van de Internal audit functie nodig is, kenmerkt deze functie zich door een hoog innovatief karakter. Je gaat de organisatie faciliteren met het opzetten, uitvoeren en rapporteren van internal audits in een veranderende omgeving. Naast het verstrekken van assurance, zal het verstrekken van adviezen, in je natuurlijke adviesrol, een belangrijk onderdeel van je taak zijn.
Je neemt natuurlijk de vereisten die gelden voor Internal Auditors scherp in acht en je waakt voor het behouden van de onafhankelijke en objectieve positie en de naleving van de IPPF.

Jouw profiel
Minimaal 3 jaar werkervaring in een internal audit functie en ruime ervaring met de kwaliteitsvereisten en gedragsregels die gelden voor internal auditors.
Je volgt een (academische) opleiding tot RO, RA, CIA en/of een (internationaal) vergelijkbare titel.
Je bent bekend met het uitvoeren van onderzoeken op het gebied van strategie, veranderprocessen, governance, compliance, risico management, alsmede het uitvoeren van doelmatigheids- en andere bijzonder onderzoeken op verzoek van het bestuur.
Ervaring met entreprise risk- and internal control frameworks, risicomanagement, COSO, governance codes en audit ervaring op terreinen zoals GDPR, Wwft en Vio.
Je bent in staat complexe materie snel te doorgronden en hebt een kritisch analytisch vermogen, bent accuraat, nauwkeurig en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
Je schrijft en communiceert in uitstekend Nederlands; duidelijk, gestructureerd en gericht op de beoogde ontvanger.

Ons aanbod
Ze bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden ze je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. En wat je nog meer kunt verwachten bij EY?

Je kunt een steile leercurve verwachten en je krijgt de mogelijkheid jouw skillset te verbeteren en management verantwoordelijkheden op je te nemen.
Ze bieden jou aansprekende carrière mogelijkheden dankzij individuele ondersteuning en aandacht, deelname aan uitdagende projecten en een sterk EY netwerk.
Ze bieden een omgeving met inspirerend leiderschap. Het (team)management is gericht op het inspireren van medewerkers, zowel professioneel als persoonlijk. Werken bij EY is werken bij de wereldleiders van morgen!

Je nieuwe werkgever
EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Interesse?
Geïnteresseerd in de functie van Senior Consultant Internal Audit? Neem dan contact op met Stef van Rijt via telefoonnummer 06-25483518 of stuur een email naar stef@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.