Fellowfield is open en eerlijk. Dit betekent dat wij naar zowel professionals als opdrachtgevers duidelijk zijn wat betreft alle voorwaarden met betrekking tot de bemiddeling. Voor ons staat centraal dat alle partijen baat hebben bij de toegevoegde waarde van onze dienstverlening. We zeggen wat we doen en doen daarbij wat we zeggen, afspraak = afspraak.

Onze tariefstelling

  • Interim
    Voor interim opdrachten, komen wij een passend en marktconform tarief (per gewerkt uur, exclusief BTW) met de opdrachtgever overeen, waarmee wij zowel het honorarium van de zelfstandig professional als onze honorering kunnen vergoeden, waarbij een verhouding van 80%-20% de norm is.
  • Search
    Onze bemiddelingsfee voor vaste posities bedraagt 20% van het bruto fulltime jaarsalaris uitgaande van een exclusieve wervingsopdracht, no cure no pay. Het jaarsalaris is het salaris inclusief vakantiegeld en eventuele 13e en 14e maand. Wij berekenen geen fee over een bonus, een leaseauto of andere emolumenten.
  • Advies
    Voor uw uitdagingen die een projectmatige aanpak vragen bent u bij Fellowfield ook aan het juiste adres. Wij helpen u dan door de projectmanagementrol op ons te nemen en ervoor te zorgen dat uw project van A tot Z wordt geregeld. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en bijbehorende tariefstelling te bespreken.